Kom snel ontdekken wie ik ben.

 

Mijn naam is Rebecca ik ben een creatieve duizendpoot,  ideeën fontein en een mooi maker.

Ik ben een vrolijk en zacht persoon die rust uitstraalt. Graag geef ik deze rust door aan iedereen die een beetje ontspanning kan gebruiken.

In mijn vrije tijd hou ik enorm van reizen. Meestal vind je me aan zee, mijn happy place. Het geluid van de zee en de golven brengen mij  rust. Zon zee en strand daar wordt ik blij van.

 

Ik ben massage therapeut van opleiding. En door de jaren heen volgde ik verschillende massage opleidingen. Als ook een opleiding aromatherapie.

Naar aanleiding van mijn zoon die de diagnose van ADD kreeg ging ik opzoek naar hoe kan ik rust brengen in zijn hoofdje en hem ondersteuning bieden. Ook wilde ik meer kinderen kunnen helpen. En zo begon het idee te groeien. Mijn ideeën fontein begon te stromen. Eerst volgde ik de Alohi opleiding. En geef ik al een hele tijd Alohi lessen op verschillende scholen en nu ook in mijn eigen praktijk. Ik ben zo blij dat ik in al die tijd al zoveel kinderen heb kunnen helpen om tot rust te komen.

Ook volgde ik een opleiding kindercaoch bij het Vrolijk Stekje. En een de opleiding kindermassage bij de wellness academie. Na al deze opleidingen en ervaringen was het tijd voor mijn eigen praktijk.

Studio loulou is geboren ❤️

 

Allemaal welkom als je nood hebt aan ontspanning.